Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Sistem array L1 Compact

compara...
Descriere

Sistemul L1 Compact

• Tehnologia de Dispersie Spațială™  Bose® conferă un sunet egal atât pe scenă cât și în public – chiar și în părțile laterale
• Două canale ToneMatch® cu presetări fixe pentru un microfon de mână și o chitară acustică
• Boxă bass integrată în power stand
• Două poziții de instalare: înclinat pentru spații mai mici sau extins pentru spații mari
• Ideal pentru reprezentații muzicale, DJ-ii care au nevoie de portabilitate, săli de clasă, prezentări de afaceri și alte evenimente

Sistemul portabil pentru sunet live Bose L1 Compact: Ia-l cu tine într-un singur transport. Îl instalezi într-un minut. Umple încăperea cu sunetul Bose.

Sistemul L1 Compact combină sistemele clasice de mare putere și monitoarele într-o singură unitate elegantă. Poziționat în spate sau în lateral față de interpret, DJ sau prezentator, conferă sunet amplu și acoperire uniformă atât în zona scenei, cât și în public – până și în margini. Acesta este cel mai mic, mai ușor și mai simplu de instalat sistem L1, cântărind doar 13,3 kg.

Sunet puternic. Dimensiuni mici

Acum poți avea sunetul Bose pentru aproape orice angajament, eveniment sau ocazie. Sistemul L1 Compact este suficient de mic pentru a încăpea în portbagaj sau pe bancheta din spate, iar design-ul său modular inovator îl face să fie instalat ușor și repede. Îl poți aranja fie într-o poziție restrânsă, pentru spațiile mai mici, fie în poziția extinsă, pe înălțime pentru spațiile mari. Fără să mai transporți alte echipamente în plus, fără boxe grele pe care să le ridici pe stative și fără cabluri pentru acestea.

O incintă acustică diferită

Incinta acustică subțire distribuie sunetul clar și uniform în încăpere, grație tehnologiei de Dispersie Spațială Bose. Forma verticală neobișnuită îl face să fie total diferit de sistemele convenționale de mare putere – și are un efect pozitiv asupra acoperirii sunetului. Chiar și publicul și membrii formației din părțile laterale pot auzi același sunet clar și echilibrat ca cei din față.
Sistemul de difuzoare array Bose L1 Compact este mai mic decât cel din sistemele L1 Model I și II, dar conferă o acoperire a sunetului pe orizontală comparabilă cu acestea.

Un sistem integrat

Cu sistemul L1 Compact nu mai trebuie să transportați separat un amplificator, mixer sau incintă pentru bass. Toate acestea sunt deja încorporate. Power stand-ul sistemului include o boxă (integrată) bass și un amplificator și, în plus, un mixer cu patru intrări și două ieșiri.
Canalul 1 este o intrare de microfon cu un ToneMatch personalizat, presetat pentru un microfon dinamic de mână. Preset-ul optimizează automat tonul unui microfon de mână atunci când este folosit cu sistemul L1 Compact. Canalul 2 acceptă până la 3 intrări simultan, incluzând o chitară, clape sau alt instrument, mixer-ul DJ-ului, MP3 player, laptop sau proiector. Acesta dispune de un preset ToneMatch personalizat pentru optimizarea sunetului unei chitare acustice.
Sistemul array pentru sunet live Bose L1 Compact: performanță a sunetului, instalare simplificată și portabilitate. Numai cu Bose.

Caracteristici

Tehnologia de Dispersie Spațială™ presupune montarea a șase difuzoare mici în unghiuri precise în interiorul unei incinte verticale subțiri. Această tehnologie patentată Bose conferă acoperire a sunetului de aproape 180 de grade pe orizontală.

Mixerul integrat în power stand este prevăzut cu o intrare XLR de microfon pe canalul 1; canalul 2 are o intrare de microfon, o intrare stereo RCA și o intrare stereo 1/8”. Ambele canale au leduri în două trepte, control al volumului și un preset ToneMatch personalizat. Panoul din spate are o ieșire de jack stereo și o ieșire stereo RCA.

Amplificatorul integrat în power stand conferă amplificare curată și clară pentru difuzorul și incinta de bass L1 Compact.
Sistemul de amplificare și monitoarele sunt combinate într-un sistem ușor și foarte portabil. Tehnologia patentată Bose permite ca sistemul să fie poziționat în spate sau în lateral față de interpret, eliminând astfel necesitatea unor boxe de amplificare, monitoare de scenă și mixere.

Preset-urile ToneMatch patentate optimizează sistemul L1 Compact pentru un microfon dinamic de mână (canalul 1) sau o chitară acustică (canalul 2).
Două poziții unice de instalare, extins (200 cm) și restrâns (42 cm) care permit să ajustarea nivelului de acoperire al sunetului în funcție de încăpere sau de eveniment. Pentru un public mai numeros folosiți anexele pentru a ridica ansamblul. Pentru întruniri mai mici și ședințe, puteți lăsa array-ul în locul său pe power stand și să plasați sistemul pe o masă.

Componentele durabile, ușoare, interconectabile, fac sistemul foarte ușor de transportat, montat și demontat. Power stand-ul cântărește numai 11,5 kg, iar întreg sistemul, cu incinta acustică și anexe cântărește 13 kg. Nu este nevoie de cabluri, stative sau module de bass. Întreg sistemul poate fi instalat în mai puțin de un minut.

Specificatii
Dimensiuni 239mm(diametrul flanșei exterioare) / 203mm(diametrul orificiului din plafon) / 176 înălțime
Greutate Produs: 14,4 kg Greutate de transport: 18,1 kg