Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

PowerMatch PM8500

compara...
Descriere

DESIGN AVANSAT PENTRU SUNET IMPECABIL
Linia de amplificatoare profesionale configurabile Bose® PowerMatch conferă sunet premium pentru o largă varietate de instalații fixe de intensificare a sunetului. Specialiștii Bose au folosit o serie de tehnologii patentate pentru a dezvolta amplificatoarele PowerMatch cu cel mai bun echilibru tonal pe care îl necesită aplicațiile exigente de reprezentații live. Alimentarea PeakBank™ cu factor de corecție rapid, împreună cu un circuit sofisticat de feedback de tensiune și curent, permit amplificatoarelor PowerMatch să gestioneze eficient și în siguranță curentul absorbit din rețea. Acest sistem permite amplificatoarelor să funcționeze continuu la putere maximă fără fluctuații sau reducerea puterii disponibile.
Rezultatul? Un amplificator de clasă D reproiectat cu o calitate audio de clasa AB ce combină o largă varietate a spectrului acustic, răspuns în frecvență plat, distoriuni scăzute, un excelent răspuns tranzitoriu și reproducere a bașilor remarcabilă, indiferent de configurația amplificatorului, încărcarea boxelor
sau nivelul de ieșire.
MULTIPLE CANALE ȘI OPȚIUNI DE AMPLIFICARE
Amplificatoarele PowerMatch sunt flexibile, oferind posibilități de configurare a canalelor de ieșire pe un total de patru modele cu diferite canale și capacități de amplificare. Cum puterea de ieșire poate fi combinată pe canalele de ieșire conducând la o g amă variată de încărcări, 2 /4/8 ohmi și linii de 70/100 V (în mod bridged), clienții pot simplifica alegerea produsului în jurul numărului de canale și cerințele totale de amplificare, simplificând configurarea și instalarea sistemului. Amplificatoarele au procesor de semnal integrat cu posibilități de rutare audio, egalizare activă, crossover-e, întârzieri și limitatoare. O parte din parametri pot fi configurați din panoul frontal. Accesul complet la parametri se face prin intermediul unei conexiuni cu programul Bose ControlSpace® Designer™, rulat pe un PC. Versiunile de amplificator de rețea permit controlul sistemului și monitorizarea mai multor amplificatoare conectate la același, precum și folosirea directă cu dispozitivele de control ControlSpace CC-64. Opțional pot fi folosite carduri de extindere pentru rețele Dante™ sau Cobranet™.
MAI MULT DECÂT UN AMPLIFICATOR
De la configurarea proiectului și până la instalare și punere în funcțiune, amplificatoarele Bose PowerMatch sunt prevăzute cu caracteristici ce ajută în derularea proceselor, chiar și mult după finalizarea proiectului. Sistemul de depanare este încorporat în amplificatoarele PowerMatch prin intermediul unor instrumente de monitorizare de la distanță și raportare a erorilor. Problemele înregistrate de amplificator, cum ar fi erori ale liniei de alimentare sau de cablaj al boxelor, sunt raportate pe panoul frontal. Raportarea poate fi de asemenea efectuată și prin intermediul unei conexiuni Ethernet cu programul ControlSpace Designer sau folosind Serial prin Ethernet cu sisteme de control și monitorizare ale
terților.
În plus, amplificatorul poate măsura și stoca impedanța pe fiecare ieșire pentru diagnosticarea sistemului și documentare. Protejarea tuturor setărilor cu parolă prin blocarea panoului frontal permite ca sistemul să fie securizat împotriva manipulării neautorizate, iar circuitul intern unic al fluxului de aer minimizează zgomotul ventilatorului și retenția de praf, fără a folosi filtre. Toate acestea fac amplificatoarele PowerMatch să fie mai sigure și să necesite mai puține intervenții

Specificatii
Conectori Terminale cu șurub
Dispersie Orizontal: 175° Vertical: 90°
Greutate 3,9 kg (inclusiv transformator)
Impedanta 6 Ω (Conectare fără transformator) 70V: 25 Ω la 200 W 100V: 50 Ω la 200 W
Nivel de presiune sonora (SPL) 102 dB -SPL
Piese pentru montare incluse Suport U de instalare rapidă cu suport în unghi pentru transformator și piese: pentru plafon la 90° și pentru perete la 30°.
Putere absorbită 100 W Continuu (400 W maxim)
Sensibilitate 82 dB-SPL @ 1W, 1m
Utilizare Premium
Putere 8 canale, 4000 W, configurabile Funcționare la 2/4/8 Ω și 70/100 V
Răspuns în frecvență (-3 dB) 20 Hz – 20 kHz (+/-0.5 dB)
Raport semnal zgomot > 102 dBA (sub puterea nominală)
Dimensiuni 525x483x88mm(ÎxLxA)
Greutate 12,9 kg
Canale de intrare (8) Euroblock 3 pini simetric, slot pentru extindere digitală
THD+N <0,4%(la1W,20Hzla20kHz)
Culoare Negru
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro