Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Panaray MB4 Bass

compara...
Descriere

Pentru îmbunătățirea sunetului de joasă frecvență, boxa bas modulară de 200 wați Panaray MB4 conferă performanță, rentabilitate și  exibilitate. Sunetul reprodus, lățimea de bandă și dimensiunile o fac deosebit de valoroasă, atât folosită de una singură, cât și în sistem bloc pentru a extinde frecvențele joase ale sistemelor dumneavoastră profesionale. MB4 poate   folosită în instalații permanente, cât și ca element portabil pentru DJ și îmbunătățirea sunetului live.
Cu un răspuns în frecvență de 40-300 Hz, MB4 se potrivește
cu ușurință cu orice boxă profesională Bose®. Dimensiunea redusă și design-ul modular permit ca aceste incinte să  e combinate pentru a aduce un plus de bași. Drept rezultat, puteți potrivi nivelurile de presiune sonoră de frecvență joasă cu ieșirea celorlalte boxe din sistemul dumneavoastră.
MB4 este proiectată pentru a   folosită cu Panaray 302TM A, 402® seria II, 502® A, 802® seria III, MA12/MA12EX. MB4 poate   folosită, de asemenea, pentru a forma sisteme de tip bass-array.

Specificatii
Răspuns în frecvență (+/-3 dB) 45 Hz - 310 Hz
Gama de frecvență (-10 dB) 35 Hz - 350 Hz
Dispersie omnidirecțional, până la 200W
Putere 200 W (800 W vârf)
Sensibilitate (SPL / 1 W @ 1 m) 87 dB SPL
Presiune sonoră maximă (SPL) calculat 1m 110 dB SPL (116 dB SPL vârf)
Impedanța 8 Ω
Culoare negru
Cod produs 040192
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro