Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Panaray® 402 Seria IV Negru

compara...
Descriere

Tehnologia și proiectarea avansată Bose® fac ca produsele noastre să confere performanță superioară, fără a genera probleme de volum, greutate sau lipsă a spațiului așa cum fac boxele profesionale convenționale. Patru difuzoare full-range patentate de 4.5” și egalizarea activă conferă reproducerea cu acuratețe a vocilor, cât și a instrumentelor acustice. Design-ul boxelor ajută de asemenea la reproducerea muzicii înregistrate, cu mult mai multă căldură și emoție, redând sentimentul unei reprezentații live. Configurarea conform sistemului patentat Articulated Array® poziționează boxele astfel încât dispersia să se realizeze pe arie orizontală cât mai largă și verticală cât mai îngustă. Boxele Panaray 402 seria II fac parte din linia de boxe Installed Anywhere®. Difuzoarele avansate au fost reproiectate pentru a face față în medii extreme. Acestea rezistă în condiții grele precum vânt, ploaie, zăpadă și lapoviță.

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro