Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

MB12 WR

compara...
Descriere

Boxele bas modulare LT MB12 folosesc un model exclusiv Bose® ce presupune un singur woofer într-o incintă acustică patentată. Acest lucru face ca MB12 să confere un înalt nivel de presiune sonoră (SPL) și o lățime de bandă cât mai mare, fără zgomote pe port. Această boxă bas este proiectată acustic și estetic pentru a funcționa cu boxe de frecvențe medii/înalte și boxe full-range din gama LT. Dimensiunea compactă a boxei MB12 permite ca aceasta să fie folosită într-o varietate de ansambluri bas-array, inclusiv de configurații end fire și broadside. Aceasta permite designerilor să controleze directivitatea bașilor și să concentreze energia de bas către zonele cu public, pentru a reduce efectele nedorite de reverberație. Răspunsul în frecvență de până la 40 Hz permite ca MB12 să fie folosită în aplicații unde este necesară extinderea sunetului de joasă frecvență. Boxele bas modulare MB12 au puncte de prindere practice și o construcție rezistentă a incintei. Pot fi folosite pentru aplicații de interior.
*Se recomandă egalizarea activă. *Pot fi instalate la exterior, acoperite.

Specificatii
Egalizator(EQ) încorporat Bose FreeSpace DS 16, DS 40 sau flat
Gamă dinamică 88 dB
Nivel de sonorizare Muzică de prim-plan
Putere 1 x 90 W @ 70/100 V
THD+N ≤ 1% (la puterea maximă nominală)
Utilizare Premium
Răspuns în frecvență (-3 dB) 40280
Impedanta 8
Putere absorbită 400 W
Sensibilitate 91dB-SPL,1W@1m
Nivel de presiune sonora (SPL) 117 dB-SPL 123 dB-SPL (maxim)
Conectori Conectori Dual NL4
Dimensiuni 374x508x646mm(ÎxLxA)
Greutate 35,4 kg
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro