Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

LT 9702 WR

compara...
Descriere

LT 9702 este o boxă de frecvențe medii/înalte proiectată pentru transmiterea sunetului pe distanțe scurte. Oferă un model
de dispersie de 92° orizontal și 61° vertical, ceea ce reprezintă cea mai mare lățime de bandă din gama boxelor LT.  Atunci când sunt dispuse corect sub formă matriceală, boxele LT 9702 WR se comportă ca o singură sursă de energie acustică de mari dimensiuni. Acest front de undă conferă fidelitate deplină și acoperire uniformă la frecvențe critice din spectrul mediu și înalt, pe întreaga arie de acoperire a ansamblului.  Sunt ideale pentru transmiterea sunetului în apropiere și pentru acoperirea zonelor inferioare în sisteme centrale pentru stadioane, arene, biserici și lăcașuri de cult, săli de spectacole, centre de artă și spații pentru evenimente outdoor*. Sunt potrivite pentru folosirea la exterior cu expunere directă la elementele meteorologice și sunt clasificate IPX5.  *Egalizarea activă este necesară.

Specificatii
Răspuns în frecvență (+/-3 dB) 220 Hz - 16 kHz
Gama de frecvență (-10 dB) 170 Hz - 18 kHz
Dispersie 90° H x 70° V
Sensibilitate (SPL / 1 W @ 1 m) 105 dB SPL
Presiune sonoră maximă (SPL) calculat 1m 126 dB SPL (132 dB SPL vârf)
Putere 140 W (560 W vârf)
Impedanța
Culoare negru
Cod produs 323112-0110
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro