Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Portofoliu
Portofoliu

LT 9402 WR

compara...
Descriere

LT 9402 WR este o boxă de frecvențe medii/înalte proiectată pentru transmiterea sunetului pe distanțe medii și mari. Oferă un model de dispersie de 95° orizontal și 39° vertical, ceea ce permite acoperirea unei zone largi în care auditoriul este așezat și direcționarea energiei departe de suprafețele ce reflectă sunetul, așa cum sunt plafoanele. Atunci când sunt dispuse corect sub formă matriceală, boxele LT 9402 WR se comportă
ca o singură sursă de energie acustică de mari dimensiuni. Acest front de undă conferă fidelitate deplină și acoperire uniformă la frecvențe critice din spectrul mediu și înalt, pe întreaga arie de acoperire a ansamblului.  Sunt ideale pentru transmiterea sunetului la distanță și pentru acoperirea zonelor inferioare în sisteme centrale pentru stadioane, arene, biserici și lăcașuri de cult, săli de spectacole, centre de artă și la exterior. Sunt potrivite pentru folosirea la exterior cu expunere directă la elementele meteorologice și sunt clasificate IPX5.  * Egalizarea activă este necesară.

Vedere din față (secțiune)

Vedere de sus (secțiune)

Vedere laterală (secțiune)

 

Specificatii
Răspuns în frecvență (+/-3 dB) 180 Hz - 16 kHz
Gama de frecvență (-10 dB) 150 Hz - 18 kHz
Dispersie 90° H x 40° V
Sensibilitate (SPL / 1 W @ 1 m) 106 dB SPL
Presiune sonoră maximă (SPL) calculat 1m 127 dB SPL (133 dB SPL vârf)
Putere 140 W (560 W vârf)
Impedanța 8 Ω
Culoare negru
Cod produs 323111-0110
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro