Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

LT 6403

compara...
Descriere

Boxele LT 6403 conferă dispersie orizontală și verticală exactă, precum și răspuns pe întregul spectru acustic. Sunt proiectate pentru aplicații în care distanța de la boxe la auditoriu este mare, încăperi cu provocări acustice, cerințe stricte în ceea ce privește nivelul de presiune sonoră și acolo unde precizia, controlul și estetica dețin supremația.  Boxele LT 6403 folosesc un difuzor V2 de frecvență medie patentat Bose®. Difuzoarele inovatoare de 4,5” sunt proiectate special pentru aplicații profesionale și conferă răspuns prompt și abilitate ridicată. Modelul include de asemenea o evacuare pentru căldură, îmbunătățind astfel emanarea căldurii și extinzând durata de viață a boxei.  O undă sonoră poate rotită la 90°, lucru ce permite ca boxa să e dispusă vertical sau orizontal păstrând aceeași arie de acoperire. Se recomandă egalizarea activă.

Specificatii
Răspuns în frecvență (+/-3 dB) 50 Hz - 16 kHz
Gama de frecvență (-10 dB) 42 Hz - 18 kHz
Dispersie 60° H x 40° V
Sensibilitate (SPL / 1 W @ 1 m) 96 dB SPL
Presiune sonoră maximă (SPL) calculat 1m 123 dB SPL (129 dB SPL vârf)
Putere 500 W (2000 W vârf)
Impedanța
Culoare negru, alb
Cod produs 040180 negru, 040181 alb
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro