Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Portofoliu
Portofoliu

LT 6400

compara...
Descriere

Boxele LT 6400 aduc designerilor și tehnicienilor o soluție e cientă pentru aplicațiile de interior cum ar scene, spații pentru muzică live, biserici și lăcașuri de cult, stații de transport în comun și spații multifuncționale. Modul de proiectare pentru medii/înalte le face să e aplicate în special pentru instalații care necesită soluții de bas separate pentru a controla mai bine energia de joasă frecvență. Conferă, de asemenea, o soluție mai rentabilă pentru aplicații numai de voce în spații de dimensiuni medii și pot folosite ca boxe de întârziere în instalații mai mari, datorită difuzorului V2.  Boxele LT 6400 folosesc un difuzor V2 de frecvență medie patentat Bose®. Difuzoarele inovatoare de 4.5” sunt proiectate special pentru aplicații profesionale și conferă răspuns prompt și abilitate ridicată. O undă sonoră poate rotită la 90°, lucru ce permite ca boxa să e dispusă vertical sau orizontal păstrând aceeași arie de acoperire. Se recomandă egalizarea activă.

Vedere din față (secțiune)

Vedere de sus (secțiune)

Vedere laterală (secțiune)

Specificatii
Răspuns în frecvență (+/-3 dB) 190 Hz - 16 kHz
Gama de frecvență (-10 dB) 170 Hz - 18 kHz
Dispersie 60° H x 40° V
Sensibilitate (SPL / 1 W @ 1 m) 105 dB SPL
Presiune sonoră maximă (SPL) calculat 1m 125 dB SPL (131 dB SPL vârf)
Putere 100 W (400 W vârf)
Impedanța 8 Ω
Culoare negru, alb
Cod produs 040184 negru, 040185 alb
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro