Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Portofoliu
Portofoliu

LT 4402 WR

compara...
Descriere

LT 4402 WR este o boxă de frecvențe medii/înalte proiectată pentru transmiterea sunetului pe distanțe medii și mari. Oferă un model de dispersie de 44° orizontal și 38° vertical, foarte potrivită pentru spațiile cu nivel înalt de reverberații. Atunci când sunt dispuse corect sub formă matriceală, boxele LT 4402 WR se comportă ca o singură sursă de energie acustică de mari dimensiuni. Acest front de undă conferă fidelitate deplină și acoperire uniformă la frecvențe critice din spectrul mediu și înalt, pe întreaga arie de acoperire a ansamblului.  Un difuzor V2 de frecvență medie patentat Bose cu evacuare pentru căldură conferă răspuns prompt pe spectrul de frecvență medie și înaltă fiabilitate a difuzorului.  Boxele LT 4402® WR sunt ideale pentru transmiterea sunetului pe distanțe medii și mari, cum ar fi pentru stadioane, arene, biserici și lăcașuri de cult, săli de spectacole, centre de artă și spații pentru evenimente outdoor*. Sunt potrivite pentru folosirea  la exterior cu expunere directă la elementele meteorologice și sunt clasificate IPX5.  * Egalizarea activă este necesară

Vedere din față (secțiune)

Vedere laterală (secțiune)

Vedere de sus (secțiune)

Specificatii
Răspuns în frecvență (+/-3 dB) 180 Hz - 16 kHz
Gama de frecvență (-10 dB) 150 Hz - 18 kHz
Dispersie 40° H x 40° V
Sensibilitate (SPL / 1 W @ 1 m) 108 dB SPL
Presiune sonoră maximă (SPL) calculat 1m 129 dB SPL (135 dB SPL vârf)
Putere 140 W (560 W vârf)
Impedanța 8 Ω
Culoare negru
Cod produs 323110-0110
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro