Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

LT 3202 WR

compara...
Descriere

LT 3202 WR este o boxă de frecvențe medii/înalte proiectată pentru transmiterea sunetului pe distanțe mari. Oferă un model de dispersie de 36° orizontal și 22° vertical, ceea ce reprezintă cea mai îngustă dispersie dintre boxele LT. Atunci când sunt dispuse corect după modelul array, boxele LT 3202 WR se comportă ca o singură sursă de energie acustică de mari dimensiuni. Acest front de undă conferă fidelitate deplină și acoperire uniformă la frecvențe critice din spectrul mediu și înalt, pe întreaga arie
de acoperire a ansamblului.
Un difuzor V2 de frecvență medie patentat Bose cu evacuare pentru căldură conferă răspuns prompt pe spectrul de frecvență medie și înaltă fiabilitate. Dispune de moduri selectabile pasiv, dublă amplificare și dublă amplificare spectru mediu.
Boxele LT 3202® WR sunt ideale pentru transmiterea sunetului pe distanțe mari, cum ar fi pentru stadioane, arene și spații pentru evenimente outdoor*. Sunt potrivite pentru folosirea
la exterior cu expunere directă la elementele meteorologice
și sunt clasificate IPX5.
* Egalizarea activă este necesară.

Specificatii
Răspuns în frecvență (+/-3 dB) 220 Hz - 16 kHz
Gama de frecvență (-10 dB) 150 Hz - 18 kHz
Dispersie 30° H x 20° V
Sensibilitate (SPL / 1 W @ 1 m) 110 dB SPL
Presiune sonoră maximă (SPL) calculat 1m 134 dB SPL (140 dB SPL vârf)
Putere 280 W (1120 W vârf)
Impedanța 16 Ω
Culoare negru
Cod produs 323102-0110
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro