Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

FreeSpace DS 16F

compara...
Descriere

Proiectate special pentru aplicații comerciale de toate genurile și dimensiunile, boxele elegante FreeSpace DS 16F încorporează un difuzor full-range de 16 W, 2.25” pentru reproducerea cu acuratețe atât a dialogurilor, cât și a muzicii. Opțiunile versatile de montare deschid un spectru nou de aplicații, în timp ce prețul focusat pe consumator și instalarea simplificată fac ca sunetul premium Bose® să fie mai accesibil ca oricând. FreeSpace DS 16F devine una din cele mai populare boxe pasive pentru aplicații comerciale de orice dimensiuni. Versatilitatea sa o face să fie o soluție ideală pentru aplicații în care muzica se aude în fundal, într-o gamă largă de medii de afaceri, de la sectorul retail și restaurante până la magazine, mall-uri, clădiri de birouri și aeroporturi. Pentru performanțe optime, această boxă necesită egalizare activă. Boxele FreeSpace DS 16F VA întrunesc numeroase standarde pentru muzică și sisteme de evacuare din întreaga lume.

Specificatii
Răspuns în frecvență (+/-3 dB) 95 Hz - 17 kHz
Gama de frecvență (-10 dB) 80 Hz - 19 kHz
Dispersie 140° conic
Putere 16 W (64 W vârf
Sensibilitate (SPL / 1 W @ 1 m) 84 dB SPL
Presiune sonoră maximă (SPL) calculat 1m 96 dB SPL (102 dB SPL vârf)
Impedanța 8Ω (fără transformator)
Culoare negru, alb
Cod produs 043053 negru, 043054 alb
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro