Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Portofoliu
Cosul
meu
Contul
meu
Portofoliu

FreeSpace 360P Seria II

compara...
Descriere

Boxa FreeSpace 360P seria II conferă o reproducere sonoră cu acuratețea și profunzimea la care v-ați aștepta numai în interioare. Reproduc semnale sonore ce pot înțelese cu ușurință – chiar și în medii outdoor aglomerate. În plus, pot mascate aproape total în orice decor.
Boxele FreeSpace 306P seria II sunt durabile, proiectate să funcționeze în locuri în care cele mai multe boxe convenționale nu pot – locuri cu multă vegetație, grădini, în apropierea piscinelor.
Reprezintă o soluție con rmată pentru locații outdoor precum restaurante, parcuri de distracție, complexuri retail în aer liber, stațiuni de vacanță și unități de cazare. Pot de asemenea folosite la interior, în spații largi precum curți interioare, foaiere și mall-uri.

Specificatii
Răspuns în frecvență (-3 dB) 70 Hz la 10kHz (±3 dB)
Gama de frecvență (-10 dB) 60 Hz - 15 kHz (-10 dB)
Dispersie 360° orizontal, 50° vertical
Putere absorbită 80 W (320 W vârf)
Sensibilitate 87 dB-SPL @ 1W, 1m
Nivel de presiune sonora (SPL) 100 dB SPL (106 dB SPL vârf)
Impedanța 4 Ω (Conectare fără transformator) 70 V/100 V (10 W, 20 W, 40 W, 80 W)
Culoare verde
Cod produs 040151
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro