Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Bose F1 Model 812 boxa pasiva

compara...
Descriere

Bose® F1 Model 812 este prima boxă ampli cată portabilă care vă permite să controlați modelul de acoperire verticală. Apăsați sau trageți simplu boxa array pe poziție pentru a crea modelele de acoperire “Drept”, “C”, “J” sau “J inversat”. Iar o dată setat, sistemul își schimbă automat egalizarea pentru a menține balansul tonal optim pentru ecare model de acoperire. Deci, indiferent dacă veți cânta de la nivelul podelei, pe o scenă sau în fața unui public dispus pe o suprafață înclinată de tip am teatru ori tribune  sportive, acum puteți adapta sistemul dumneavoastră astfel încât să se potrivească încăperii.
Proiectată cu un sistem array exibil de opt difuzoare puternice de frecvențe medii/înalte, un woofer 12” de mare putere, o frecvență de crossover joasă și ampli cator de 1000 W, boxa conferă un înalt nivel de presiune sonoră (SPL) menținând o claritate a vocilor și a spectrului mediu mult mai bună decât în cazul boxelor convenționale.

Specificatii
Răspuns în frecvență (-3 dB) 52Hz–15.5kHz
Dispersie 100° orizontal x 40° vertical (poziția C)
Putere 1 x 90 W @ 70/100 V
Dimensiuni 664,66x334,3x372,5mm(ÎxLxA)
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro