Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Portofoliu
Cosul
meu
Contul
meu
Portofoliu

Proiectare acustica.

De mai bine de trei decenii, Bose dezvoltă incinte acustice și electronice care să îndeplinească cele mai pretențioase cerințe cu aplicare în mediul profesional. Dar crează de asemenea și inovații tehnologice ca soft-ul de proiectare Modeler®, programul pentru demonstrații audio Auditioner® și tehnologia LT pentru difuzoare de mare putere. Instrumentele și inovațiile pe care le pune la dispoziție vin în întâmpinarea designerilor și a consultanților, pentru a oferi soluții mai exacte, mai sigure și mai rentabile. 

Sistemele Profesionale Bose reprezintă o întreagă divizie de ingineri, traineri, specialiști tehnici și echipe de suport pentru vânzări. Totul pentru a oferi sprijin unei rețele globale de dealeri și echipe de instalare. Acestea includ informații generale și tehnice asupra produselor, materiale de marketing și demonstrative, resurse utile pentru proiectare și alte materiale și servicii. Înarmați cu aceste instrumente, Bose oferă servicii ireproșabile pe tot parcursul derulării proiectului, precum și service de înalt profesionalism. 
Vă invităm să vizitați site-ul diviziei de sisteme profesionale Bose, pentru a vă face o idee de ansamblu asupra produselor din această gamă, cât și a posibilităților nelimitate de aplicare, proiectare și instalare. Pentru informații complete și detaliate asupra oricărui produs sau serviciu, nu ezitați să ne contactați. Vă vom oferi cea mai potrivită soluție de sonorizare pentru afacerea sau pasiunea dumneavoastră.

 

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro