Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Portofoliu
Cosul
meu
Contul
meu
Portofoliu

ControlSpace ESP 4120

compara...
Descriere

Procesorul de sunet Bose® ControlSpace ESP-4120 este un este un procesor de semnal cu o înălțime de 1U cu o con gurație audio analogică de 4 intrări cu 12 ieșiri, ieșire ESPLink cu 8 canale încorporate și un slot liber pentru card audio de rețea. Acest model îndeplinește cerințele actuale foarte stricte în privința procesării audio cu o înaltă calitate a conversiei digitale și procesare de semnal puternică, totul la un preț rezonabil.  Configurarea echipamentelor și a dispozitivelor de control este realizată cu programul Bose ControlSpace DesignerTM. Conectivitatea include Ethernet pentru control și con gurare, port-serial RS-232, GPIO cu 5 intrări și 5 ieșiri, precum și suport pentru dispozitivele de control și volum Bose.

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro