Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

ControlSpace® ESP-00-II

compara...
Descriere

Bose® ControlSpace  ESP-00  Seria  II  oferă  procesare  de  semnal de înaltă calitate prin intermediul unei platforme audio flexibile. Până la opt carduri audio de extindere analogice și digitale (intrare și/sau ieșire) pot fi instalate pentru a crea sisteme audio personalizate. Conectivitatea include Ethernet pentru control și configurare, RS-232 și GPIO (8 intrări și 8 ieșiri). Trei dispozitive elegante de control pentru utilizator – CC-64, CC-16 și CC-4 – pot fi folosite pentru a controla orice dispozitiv Bose din rețea. O gamă întreagă de carduri de intrare/ieșire sunt disponibile, cu posibilitatea de a le combina, incluzând intrări/ieșiri de linie/ microfon, AES3, decodoare surround Dolby®/DTS® și ieșire Bose ESPlink pentru conectare simplificată cu amplificatoarele PowerMatch® montate în același rack. În completare, sunt disponibile carduri de rețea cu conectivitate DanteTM și CobraNet® și pot fi folosite pentru a ruta și distribui conținutul audio către orice echipament compatibil sau pot fi folosite pentru a construi sisteme modulare cu Bose sau produse și sisteme ale terților.

Specificatii
Gamă dinamică 􏰁 108 dB (tipic), A-weighted, 20 Hz – 20 kHz, Analog prin procesorul de semnal
Impedanțe de intrare 2,4 kΩ @ 1kHz (cu sau fără phantom power) Nivel maxim de intrare: +24 dBu
Separarea canalelor (Crosstalk) 􏰀 -90 dB la nivel nominal de intrare și ieșire, 1 kHz
THD+N 0,01% la +4 dBu (A-weighted/20 Hz – 20 kHz)
Conectori 5,08 mm Euroblock, 3 pini
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro