Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Bose CSP-1248 Commercial Sound Processor

compara...
Descriere

Procesoarele de sunet Bose sunt parte din soluția integrata oferită de producător, soluție care conține boxe, controale și software. Acestea ajuta instalatorii audio să pună rapid și eficient în funcțiune sisteme de sunet premium.
Procesorul are software utilitar de configurare folosind o interfață web-browser intuitivă. Setările uzuale sunt prezentate într-o forma logică care permite o configurare rapidă, reducând timpul necesar instalării. Odată configurate și puse în funcțiune, folosind interfețe opționale cum ar fi ControlCenter și aplicația ControlSpace, utilizatorul acceseaza și opereaza sistemul audio.

Conectivitate dimensionată eficient pentru instalări audio eficiente și cu costuri controlate pentru clientul final: 8 x 4 intrări/ieșiri balansate (analog), 4 intrări RCA, 8 intrări de control, 1 ieșire cu control, buton mute, port rețea Ethernet, port de conectare Bose AmpLink.
Software utilitar de configurare cu interfață web-browser, oferind acces la afișare și setări in timp real pentru nivel sunet, rutare semnale, prioritizare, programare evenimente, egalizare boxe, setări pentru intrări și ieșiri.

 

Aplicații

  • magazine
  • restaurante
  • unităti de cazare

Accesorii si produse recomandate

La comanda
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro