Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse
Filtre
Disponibilitate

PowerShare

Amplificatorele Bose PowerShare sunt destinate aplicațiilor care necesită flexibilitate în utilizare, pentru soluții de tip mobil sau fix. Folosind tehnologii Bose patentate, puterea furnizată de amplificator se distribuie către toate canalele de ieșire, permițând astfel instalatorilor sa configureze soluția dupa cerințe. Gama de aplicații în utilizare este foarte largă, pentru soluții de impedanță joasă sau înaltă precum și pentru 100 V. Se pot face setări de procesare de semnal și există acces direct la controalele de zonă astfel încat în multe situații nu mai este necesar un procesor de semnal suplimentar. Caracteristicile constructive și tehnologiile patentate Bose utilizate fac din gama PowerShare o soluție de amplificare premium extrem de adaptabilă la cerințele de utilizare.

La comanda
compara...
PowerShare PS404D Adaptable Power Amplifier
Cod 813375-2310
La comanda
La comanda
compara...
PowerShare PS602 adaptable power amplifier
Cod 743375-1410
La comanda
La comanda
compara...
Powershare PS602P adaptable power amplifier
Cod 743376-2410
La comanda
La comanda
compara...
La comanda
compara...
La comanda
compara...
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro