Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Portofoliu
Cosul
meu
Contul
meu
Portofoliu

Bose T8S ToneMatch Mixer

compara...
Descriere

Control total și portabilitate

Un mixer mic, dar fără compromisuri

Preluați controlul muzicii cu mixerul Bose T8S ToneMatch, ultra-compact cu 8 canale, pentru reprezentații. Proiectat cu un dispozitiv puternic de procesare digitală a semnalului (DSP) și control intuitiv, mixerul T8S oferă egalizare (EQ), procesare dinamică și efecte la standarde de studio. Sună grozav cu procesarea integrată Bose ToneMatch și zEQ, în special atunci când este conectat la un sistem Bose L1 și F1 pentru un control tonal complet. Performați cu încredere pe scenă cu mixerul robust T8S, folosind butoanele tactile, display-ul LED ușor de citit și funcția de redare a modurilor anterioare (scene recall). T8S - prietenul cel mai bun al performerilor!

Procesare audio de putere!

Măriți performanțele cu efectele actualizate, la calitate de studio, precum și cu procesarea digitală de semnal avansată. Aveți întotdeauna variante la dispoziție cu egalizare, procesare dinamică și efecte pe fiecare semnal. Obțineți rapid sunetul perfect cu procesarea Bose ToneMatch pentru voci și instrumente, iar zEQ se ocupă de echilibrarea tonală cu ajustări eficiente “din mers”. Atunci când este folosit cu sistemele Bose L1 și F1, mixerul T8S permite optimizarea completă a sunetului.

Control live impecabil

Mixerul T8S se adaptează reprezentațiilor folosind butoane tactile iluminate și indicatori pentru ajustările spontane de sunet, chiar și pe scenele slab iluminate. Treceți direct la setări, cu interfața intuitivă. Iar caracteristicile suplimentare, precum tempo delay, tuner cromatic încorporat și modurile memorate ce pot fi accesate ulterior, îl fac să fie tot timpul gata de spectacol, devenind astfel camaradul de nadejde pentru orice artist.

Conectivitate consistentă

Având in vedere dimensiunile sale, mixerul T8S oferă posibilități de conectare fără precedent. Opt canale de intrare prevăzute cu preamplificatoare audio de înaltă calitate. Conectorii sunt de tip combo jack/XLR. Canalele au phantom power comutabil. În plus, T8S oferă două ieșiri Aux, două intrări Aux. Ieșirile stereo sunt simetrice. Mixerul are ieșiri digitale ToneMatch pentru conecatre la sisteme L1 Model 1S sau Model II. USB-A și USB-B pentru redare din stick USB sau interfață PC/Mac. Sistemul are mufă jack dedicată pentru căști și ieșiri analogice TRS ¼ “.

Caracteristici gata de spectacol

Robust și portabil, mixerul T8S include o husă magnetică de protecție și un cablu ToneMatch pentru conectarea directă la un sistem L1 Model II sau L1 Model 1S, conferind o conexiune comodă cu un singur cablu pentru digital audio și power. Un insert in partea de jos permite folosirea de accesorii cu montare standard pentru a păstra mixerul la îndemână.

 • Efecte de studio cu procesare digitală avansată de semnal
 • Efecte de înaltă calitate, compresor, limitator, de-esser, noise gate, chorus, flanger, phaser, tremolo, delay și reverb
 • Procesare Bose ToneMatch pentru sunet natural de voci și instrumente
 • zEQ concentrează sunetul preset-urilor ToneMatch pentru ajustări eficiente din mers
 • ToneMatch, EQ, procesare dinamică și efecte individuale per canal
 • Reverb dedicat pe ieșirea Aux 1 și un reverb general pentru folosirea pe toate canalele
 • Egalizarea (EQ) pe ieșirea Master ajută la compensarea acusticii diferitelor spații
 • Optimizare tonală completă atunci când sunt folosite cu sistemele Bose L1 și F1
 • Conectivitate și control deplin cu un mixer digital stereo de mici dimensiuni
 • Opt preamplificatoare de înaltă calitate cu conectori de tip combo jack/XLR și phantom power comutabil
 • Două ieșiri ToneMatch pentru digital audio și power
 • Două ieșiri Aux și două intrări Aux pentru surse suplimentare
 • USB A și B pentru redare din drive USB sau interfață PC/Mac
 • Ieșire dedicată pentru căști și ieșiri analogice TRS ¼ “
 • Butoane tactile și indicatori proiectați pentru folosirea pe scenă
 • Interfață accesibilă, intuitivă
 • Tempo delay și tuner cromatic încorporate și modurile memorate ce pot fi accesate ulterior
 • Display LED și butoane de control iluminate, ușor de citit și utilizat, chiar și pe scene slab iluminate
 • Carcasă robustă cu o husă magnetică ce protejează butoanele de control și partea de conectică
 • Include un cablu ToneMatch pentru conectarea la un sistem Bose L1 Model II sau L1 Model 1S pentru digital audio și power
 • Insert in partea de jos ce permite folosirea de accesorii cu montare standard pentru a păstra mixerul la îndemână

 

Specificatii
Dimensiuni 8,3 x 31,1 x 21,4 cm
Greutate 1,9 kg
Articole în cutie Mixer ToneMatch T8S, Cablu, Husă
Conectivitate Intrări: 8 combo XLR- ¼ “, 2 Aux, Port USB Ieșiri: 2 echilibrate ¼ “ TRS, 2 XLR, 4 ieșiri Aux, Port USB, Căști
Canale audio 8
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro