Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse
Acest produs nu mai face parte din oferta!

FreeSpace DS 16SE

Descriere

Boxele Bose FreeSpace DS 16S și DS 16SE pentru montare la suprafață îmbunătățesc experiența clienților dumneavoastră prin reproducerea naturală și cu acuratețe a muzicii. Randamentul și valoarea acestora le fac ideale pentru reproducerea muzicii de fundal și a dialogurilor, cu o gamă largă de aplicabilitate în domeniul comercial, incluzând sectorul retail, restaurante și hoteluri. Aspectul contemporan și versatil aduce un plus de eleganță mediului în care sunt plasate. Posibilitatea de a fi montate vertical sau orizontal oferă o mai mare flexibilitate în instalare, iar orientarea boxei permite direcționarea sunetului acolo unde se află clienții dumneavoastră. Două versiuni ale acestei boxe robuste de 16 wați pot fi folosite, pentru acoperire la interior (DS 16S) și exterior (DS 16SE). Reproduc de asemenea cu claritate anunțuri și semnale sonore. Boxele FreeSpace DS 16S & 16SE VA întrunesc numeroase standarde pentru muzică și sisteme de evacuare din întreaga lume.

Specificatii
Nivel de sonorizare Muzică de fundal
Utilizare Voce
Răspuns în frecvență (-3 dB) 95 Hz - 17 kHz (± 3 dB)
Impedanța 8Ω / 100V: 2, 4, 6, 8, 16 W / 70V: 1, 2, 4, 8, 16 W
Dispersie 1-4 kHz: 170° orizontal x 160° vertical (boxa montată orizontal)
Putere absorbită 16W continuu
Sensibilitate 84 dB SPL @1W, 1m
Nivel de presiune sonora (SPL) 96 db SPL @1m / 102 db-SPL @1m (maxim)
Conectori Suportul de montare inclus este prevăzut cu regletă cu trei terminale. Cutiile de joncțiune opționale includ un conector ceramic precablat și o siguranță termică pentru utilizare atunci când este necesar.
Dimensiuni Boxa: 124 x 250 x 117 mm (Î x L x A) / Boxa cu suport: 124 mm x 250 mm x 161 mm (Î x L x A)
Greutate Produs: 1,8 kg / Greutate de transport: 2,3 kg
Culoare Negru
Piese pentru montare incluse Suport pentru boxă cu montaj simplificat în trei pași