Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Casti wireless cu anularea zgomotului Quiet Comfort 35 Negru

compara...
Descriere

Cele mai bune căști Bose sunt acum wireless!!

Am petrecut peste 40 de ani de cercetare în căutarea celei mai bune tehnologii din lume pentru anularea zgomotului. Apoi am hotărât să fie wireless. Rezultatul: căștile wireless cu anularea zgomotului Bose Quiet Comfort 35. Te eliberezi de fire conectându-te simplu cu tehnologia Bluetooth® și NFC (Near Field Communication). Egalizarea în funcție de volum oferă sunet balansat la orice nivel, în timp ce un microfon dublu ce respinge zgomotul conferă apeluri clare, chiar și în condiții de vânt sau în medii zgomotoase.


Sunt cele mai bune căști ale noastre. Când le-am proiectat wireless, am avut un obiectiv: să combinăm armonios tehnologia Bluetooth și tehnologia noastră de anulare a zgomotului, fără compromisuri asupra tehnologiilor sau performanței audio pentru care suntem cunoscuți. Încearcă-le! Iar apoi încearcă să stai fără ele...

• Cea mai bună tehnologie de anulare a zgomotului face liniștea să fie și mai liniște, iar muzica să sune și mai bine
• Conectivitate wireless cu dispozitivele tale prin Bluetooth® și NFC
• Până la 20 de ore de audiții wireless și 40 ore cu fir
• Cu materiale premium, sunt ușoare și confortabile pentru audiții îndelungi
• Gestionezi simplu muzica și apelurile telefonice
• Aplicația Bose® Connect te ajută să gestionezi dispozitivele conectate și oferă o experiență de utilizare personalizată

Muzica sună și mai bine

Le pornești, iar zgomotul scade instantaneu. Piesele tale preferate urcă pe noi culmi, sună atât de clar și amplu încât ai crede că le auzi pentru prima dată. Sună magic pentru ureche... dar nu e magie! Este dispunerea precisă a microfoanelor în interiorul și exteriorul căștilor. Electronica patentată măsoară, compară și reacționează continuu la zgomotele din exterior. Prin același sistem se transmite un semnal egal, în sens opus, către difuzoarele căștilor, pentru a anula aceste zgomote. Totul este construit pentru ca tu să te bucuri de muzica pe care o iubești sau de liniștea de care ai nevoie.

Durată foarte mare a bateriei

Se crede că durata bateriei are de suferit la căștile wireless. Noi am schimbat acest mod de gândire. Cum? Ajustând forma și dimensiunea bateriei litiu-ion pentru a se potrivi cu spațiul disponibil în cască – totul fără a compromite potrivirea sau confortul. Te bucuri acum de 20 de ore de audiție folosind căștile wireless, o durată absolut semnificativă. Iar pentru folosirea acestora cu fir, te bucuri de 40 de ore.

Liniștea "sună" și mai încet

Spectrul de zgomot reprezintă altă obsesie pentru noi. Spectrul de zgomot al unei căști este acel șuierat fin pe care îl auzi atunci când asculți în medii liniștite. Deoarece acest zgomot este măsurabil, am ajustat continuu electronica din căștile QC35, până când acesta a devenit insesizabil.

Materiale premium pentru confort sporit

Materialele contează. De aceea banda căștilor wireless cu anularea zgomotului Bose QC35 nu este doar moale, este luxoasă. Învelită în Alcantara® - materialul moale folosit de companii prestigioase cu diferite destinații, cum ar fi yacht-urile sau automobilele de lux – vă aduce confort pentru a purta căștile întreaga zi. Pernele pentru urechi sunt fabricate din piele sintetică și conțin un colier din silicon pentru reducerea mecanică a zgomotului.

Ușoare și durabile? Cum?

Percepția generală este că acele căști care sunt ușoare sunt din plastic și ușor de rupt. Așa că noi nu folosim plastic. Folosim fibră de sticlă, rezultând un material ușor și foarte rezistent. Aceste căști au de asemenea finisaje foarte puternice. Oțelul inoxidabil este folosit pentru sistemul de îndoire și pivotare, astfel încât acesta să fie rezistent pentru uzul zilnic.

Control simplu

Conectarea la dispozitivele tale și trecerea de la unul la altul – să zicem, de la iPad la iPhone atunci când primești un apel – este acum foarte simplă. Aplicația Bose® Connect gestionează toate conexiunile folosind o interfață grafică intuitivă. O dată conectate cu mai multe dispozitive, căștile vor comuta între acestea automat de câte ori dorești. Aplicația oferă și update-uri de soft, ponturi și îți permite personalizarea setărilor.

Raza de acțiune wireless: până la 10 m (între căști și dispozitivul Bluetooth)

Muzică și apeluri telefonice

Căștile wireless cu anularea zgomotului Bose Quiet Comfort 35 sunt echipate cu un microfon dual ce permite preluarea apelurilor telefonice atunci când căștile sunt conectate la telefon. De asemenea, căștile funcționează cu aplicații ce folosesc Voice over Internet Protocol (VoIP), precum Skype sau FaceTime.

Descarcă aplicația Bose Connect
Descarcă din
AppleApp store
Descarcă din Google Play™ store

NFC (Near Field Communication): tehnologie wireless pentru distanțe mici prin care două dispozitive NFC comunică atunci când sunt poziționate în apropiere, de obicei la mai puțin de 10 cm unul de celălalt. La căștile wireless cu anularea zgomotului Bose Quiet Comfort 35, NFC este folosită pentru a facilita conexiunea Bluetooth®. Atunci când un dispozitiv NFC, cum ar fi smartphone-ul, este plasat aproape de casca dreaptă, conectează acest dispozitiv cu căștile prin Bluetooth. Plasarea dispozitivului lângă cască pentru a doua oară va deconecta căștile.

Specificatii
Tip casca Wireless
Model Over ear
Culoare Negru
Raza de acțiune wireless până la 10 m
Durata bateriei până la 20 de ore
Timp de încărcare 2,25 ore
Articole în cutie Căștile QC35, Adaptor pentru avion, Cablu audio pentru conexiune prin fir, Cablu USB, Carcasă de transport
Lungime fir 1,2 m (cablul audio)
badge NOU
Public Până la 100 persoane
Răspuns în frecvență (-3 dB) 52 Hz - 15.5 kHz
Gama de frecvență (-10 dB) 43 Hz - 20 kHz
Dispersie 100° orizontal x 40° vertical (poziția C)
Nivel de presiune sonoră (SPL) maxim @ 1m 132 dB SPL (maxim)
Putere sistem 1000 W
Carcasa Material compozit cu rezistență mare la impact
Tensiuni de alimentare Universal 100-240 V 50/60 Hz +/-20%, 200 W max
Utilizare Voce
Impedanța 8Ω / 100V: 2, 4, 6, 8, 16 W / 70V: 1, 2, 4, 8, 16 W
Putere absorbită 16W continuu
Sensibilitate 84 dB SPL @1W, 1m
Dimensiuni 239mm(diametrul flanșei exterioare) / 203mm(diametrul orificiului din plafon) / 176 înălțime
Nivel de presiune sonora (SPL) 96 db SPL @1m / 102 db-SPL @1m (maxim)
Intrări directe 1 intrare analogică de linie Intrare 3 pini Euroblock simetrică
Intrări anunțuri 3-pin Euroblock balanced
Niveluri maxime de intrare Microfon -20 dBu Linie +10 dBu Anunțuri -30 dBu Direct +8 dBu
Impedanțe de intrare Microfon 2k Ω Linie (simetrică) 25k Ω Linie (asimetrică) 10k Ω Anunțuri 400 Ω Direct 18k Ω
Ieșiri de amplificare 2x 120 W @ 4 Ω 2x 100 W @ 70/100 V
Ieșiri auxiliare 1 ieșire de linie simetrică (fixă) 3-pini Euroblock Nivel maxim 2.2 dBV THD (Distorsiune Armonică Totală): ≤0.5% (la putere maximă nominală)
Raport semnal zgomot 75 dB (mai jos de puterea nominală, dBA)
Gamă dinamică 80 dB
Separarea canalelor (Crosstalk) ≤60 dBV (mai jos de puterea nominală, 1 kHz)
Procesor de semnal digital (DSP) integrat Convertori 24 biti A/D și D/A Rata de eșantionare 44,1 kHz
Consum de energie 350 W
Greutate Produs: 14,4 kg Greutate de transport: 18,1 kg
Boxa array
Înălțime 66,46 cm
Lățime 33,43 cm
Adâncime 37,25 cm
Greutate 20,18 kg
Căști
Înălțime 18 cm
Lățime 17 cm
Adâncime 8,1 cm
Greutate 0,31 kg
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro