Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Portofoliu
Portofoliu

Powershare PS602P adaptable power amplifier

compara...
Descriere

PS602 este un amplificator portabil, cu 2 canale, ce permite ca întreaga putere de 600 wați să fie distribuită pe ambele ieșiri. Are control independent pe nivelul de ieșire, EQ și setări joasă/înaltă impedanță (Low-Z/Hi-Z) pentru fiecare ieșire. Procesarea configurabilă inclusă și accesul direct la controlul zonelor (Onboard configurable loundspeaker processing and direct access to zone controllers) elimină nevoia unui procesor de semnal adițional în multe instalații, în timp ce performanța audio excepțională și fiabilitatea sunt garantate prin tehnologii patentate, moștenite de la linia consacrată de amplificatoare PowerMatch®. Această serie inedită de caracteristici și tehnologii face ca PowerShare să fie unele din cele mai versatile amplificatoare de înaltă performanță.

Specificatii
Putere 2 x 300 W
Putere per canal 600 W @ 4-8 Ω, 70/100 V
Canale de intrare 2 nebalansat, 2 balansat
Canale ieșire 2
Cod produs 743376-1410
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro