Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Panaray 802 IV

compara...
Descriere

Boxele Panaray 502 A sunt proiectate să confere sunet de înaltă calitate pentru instalații permanente. Acest sistem inovator conferă acoperire uniformă a tuturor frecvențelor. Forma sa compactă o face să e potrivită pentru spații în care estetica și perspectiva publicului sunt importante, spații precum săli de spectacole, teatre, aeroporturi, săli de sport sau atrium-uri.  La baza acestui sistem se a ă boxa de frecvențe medii și înalte Panaray 502 A. În spatele ecărei grille se a ă cinci difuzoare full-range de 4.5” dispuse matriceal, conform tehnologiei patentate. Aceasta permite un mai mare control al acoperirii
pe orizontală și verticală, Panaray 502 A devenind astfel o alegere excelentă pentru aplicații de anunțuri, discursuri și muzică.  Dimensiunea compactă a boxelor Panaray 502 A previne interferența cu mediul ambiant și decorurile existente. Iar
cu modulul ascuns Panaray 502 B pentru un plus de bas, acest sistem devine și mai discret vizual. În completare, atât pentru boxele array Panaray 502 A, cât și pentru boxele Panaray 502 B, carcasele pot vopsite pentru a se contopi și mai mult în orice mediu.

Specificatii
Gama de frecvență (-10 dB) 52 Hz - 15 kHz
Dispersie 120° orizontal, 70° vertical
Putere Bose extended-lifecycle test: 240 W; AES test: 300 W
Putere - vârf Bose extended-lifecycle test: 960 W; AES test: 1200 W
Sensibilitate (SPL / 1 W @ 1 m) 92 dB SPL
Presiune sonoră maximă (SPL) calculat 1m Bose extended-lifecycle test: 116 dB; SPL AES test: 117 dB
Presiune sonoră maximă (SPL) calculat, vârf Bose extended-lifecycle test: 122 dB; SPL AES test: 123 dB
Impedanța 8 Ω
Culoare negru
Cod produs 739058-0110
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro