Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

FreeSpace IZA 2120-HZ

compara...
Descriere

Pentru aplicații în care muzica se aude în fundal/prim-plan și pentru anunțuri, amplificatorul integrat de zonă Bose® FreeSpace® IZA 2120-HZ/ IZA 2120-LZ oferă o experiență audio inedită a utilizării boxelor FreeSpace®. Dezvoltate și optimizate pentru aplicații comerciale, amplificatoarele FreeSpace IZA sunt prevăzute cu egalizare de boxe selectabilă pentru a spori calitatea audio și anunțuri Opti-voice® pentru claritatea vocilor, conferind în același timp tranziții impecabile și egalizare dinamică ce asigură conținut muzical amplu și echilibrat la orice nivel al volumului.

Specificatii
Distorsiuni (THD + N) ≤ 0.3 % (la putere nominală)
Putere 2 x 120 W @ 70/100V
Gamă dinamică 88 dB
Răspuns în frecvență 55 Hz - 20 kHz (+0/–3 dB, @ 1 W reference 1 kHz)
Canale de intrare Intrări de linie: 2 intrări nebalansate, 2 intrări balansate, Intrare anunțuri: 1, intrare simetrică mic/de line Intrare auxiliară: 1 intrare asimetrică de line
Cod produs 719782-1410
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro