Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Portofoliu
Portofoliu

Panaray MA12EX

compara...
Descriere

Boxele-coloană line array Panaray MA12EX sunt proiectate pentru folosirea la interior sau exterior, acolo unde sunetul full-range pentru muzică și acuratețea dialogurilor sunt necesare.
Boxa Panaray MA12EX este proiectată să confere performanțe full-range pentru muzică, de la 75 Hz la 13 kHz (-3dB) fără a necesita adăugarea de bași suplimentari. Poate montată singură sau în con gurații de boxe multiple. Este potrivită pentru aplicații de interior sau exterior cum ar biserici și lăcașuri de cult, spații multifuncționale, recreative, restaurante, săli de spectacole, stații de transport în comun, săli de sport, atrium-uri și mall-uri.  Pentru o singură boxă Panaray se poate controla comportamentul acesteia în spectrul de frecvențe 2-13 kHz pe o distanță de apx. 20m. Boxele Panaray MA12EX pot dispuse una deasupra celeilalte pentru controlul sunetului la distanță mare. Boxele-coloană line array Panaray MA12EX reprezintă o soluție simplă și rentabilă pentru spații cu timp mare de reverberație.

 

Vedere din față (secțiune)

Vedere de sus (secțiune)

Vedere din dreapta (secțiune)

 

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro