Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

FreeSpace DS 100SE

compara...
Descriere

Boxele de mare putere FreeSpace DS 100SE pentru montare la suprafață îmbunătățesc experiența clienților prin reproducerea muzicii cu bași profunzi și detalii clare.
Sfera de performanță a acestor boxe de 100 wați le face foarte potrivite pentru aplicații în care muzica se aude în fundal în sectorul retail, restaurante, unități de cazare, precum și alte aplicații în care muzica și divertismentul sunt elemente vitale în crearea unei atmosfere primitoare și atractive pentru clienți. Aspectul stilat, contemporan, adaugă mediului ambiant o notă de eleganță.
Posibilitatea de a montate vertical sau orizontal oferă o mai mare exibilitate în instalare, iar orientarea boxei permite direcționarea sunetului acolo unde se a ă clienții dumneavoastră.
Boxele FreeSpace DS 100SE sunt proiectate cu două difuzoare Twiddler® dispuse matriceal conform principiului patentat Articulated Array®, ind simplu de rotit. Drept urmare, bene ciați de exibilitatea de a monta boxele DS 100SE orizontal sau vertical, obținând în ambele variante acoperire orizontală de 180°.
Boxele FreeSpace DS 100SE VA întrunesc numeroase standarde pentru muzică și sisteme de evacuare din întreaga lume.

Specificatii
Răspuns în frecvență (+/-3 dB) 75 Hz - 18 kHz
Gama de frecvență (-10 dB) 60 Hz - 20 kHz
Dispersie 180° H x 75° V
Putere 100 W (400 W vârf)
Sensibilitate (SPL / 1 W @ 1 m) 105 dB SPL (111 dB SPL vârf
Impedanța 8 Ω (Conectare fără transformator)
Culoare negru, alb
Cod produs 040806 negru, 040807 alb
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro