Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Portofoliu
Portofoliu

Panaray MA12

compara...
Descriere

Acolo unde claritatea și acuratețea sunt esențiale, boxele-coloană line array Bose Panaray MA12 își dovedesc adevărata performanță. Aceste boxe inovatoare conferă inteligibilitate a dialogurilor și sunet natural pentru muzică, până și în cele mai provocatoare medii– cele fără tratament acustic ori tratate foarte puțin.  O incintă verticală cu douăsprezece difuzoare de 2.25” conferă control al dispersiei pe o arie orizontală cât mai largă și verticală cât mai îngustă. Boxele Panaray MA12 reproduc întregul spectru acustic vocal (155 Hz-12 kHz), fără a necesita prezența unui crossover. Ca rezultat, Panaray MA12 este surprinzător de e cientă, conferind dialoguri cu acuratețe. Folosită de una singură sau stivuită împreună cu mai multe, Panaray MA12 conferă sunet premium dintr-o incintă subțire care practic se potrivește perfect în cele mai multe spații.  Pentru o singură boxă Panaray se poate controla comportamentul acesteia în spectrul de frecvențe 2-13 kHz pe o distanță de apx. 20m. Boxele Panaray MA12 pot dispuse una deasupra celeilalte pentru controlul sunetului la distanță mare.  Boxele-coloană line array Panaray MA12 reprezintă o soluție simplă și rentabilă pentru spații cu timp mare de reverberație.

Vedere din față (secțiune)

Vedere de sus (secțiune)

Vedere laterală (secțiune)

 

 

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro