Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Bose MB24

compara...
Descriere

Panaray 502B conferă acoperire uniformă pe toate frecvențele de bas. Forma sa compactă o face să e potrivită pentru spații în care estetica și perspectiva publicului sunt importante, spații precum biserici și lăcașuri de cult, săli de spectacole, teatre, săli de sport, mall-uri sau atrium-uri.  Pentru instalații care necesită o extindere suplimentară pentru bași, Panaray 502B permite sistemului un răspuns în frecvență joasă până la 55 Hz. Folosind tehnologia exclusivă a boxelor Acoustimass, sursa sunetului de joasă frecvență nu poate localizată, astfel că incinta poate plasată oriunde – chiar și ascunsă vederii.  Panaray 502B face astfel ca sistemul audio să e și mai discret din punct de vedere vizual. În plus, incinta poate vopsită pentru a se contopi în orice mediu ambiant.

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro