Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Portofoliu
Portofoliu

Bose MB12

compara...
Descriere

Boxele bas modulare LT MB12 folosesc un model exclusiv Bose® ce presupune un singur woofer într-o incintă acustică patentată. Acest lucru face ca MB12 să confere un înalt nivel de presiune sonoră (SPL) și o lățime de bandă cât mai mare, fără zgomote pe port. Această boxă bas este proiectată acustic și estetic pentru a funcționa cu boxe de frecvențe medii/înalte și boxe full-range din gama LT.
Dimensiunea compactă a boxei MB12 permite ca aceasta să
fie folosită într-o varietate de ansambluri bas-array, inclusiv
de configurații end fire și broadside. Aceasta permite designerilor să controleze directivitatea bașilor și să concentreze energia
de bas către zonele cu public, pentru a reduce efectele nedorite de reverberație. Răspunsul în frecvență de până la 40 Hz permite ca MB12 să fie folosită în aplicații unde este necesară extinderea sunetului de joasă frecvență. Boxele bas modulare MB12 au puncte de prindere practice și o construcție rezistentă a incintei. Pot fi folosite pentru aplicații de interior.
*Se recomandă egalizarea activă. *Pot fi instalate la exterior, acoperite.

Vedere din față (secțiune)

Vedere laterală (secțiune)

Vedere de sus (secțiune)

 

 

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro