Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Portofoliu
Cosul
meu
Contul
meu
Portofoliu

Boxe de exterior Bose 151 Negru

compara...
Descriere

Cele mai populare boxe Bose de exterior au un nou design și durabilitate mai mare. Sistemul de proiectare al boxelor Articulated Array oferă performanțe Stereo Everywhere pentru o audiție consistentă. Linia elegantă le face potrivite pentru orice amplasare - pe casă sau în grădină, lângă piscină sau ponton și chiar pe yacht.

Aceeași calitate și la exterior

Fie că este vorba de un simplu picnic sau de un concert pe malul lacului, boxele Bose 151 oferă un sunet plin, natural și consistent pe întreaga suprafață.
În interior sunt folosite câte trei difuzoare full-range de 2 1/2", poziționate conform sistemului Articulated Array. Spre deosebire de boxele convenționale, ce oferă calitate maximă numai într-un punct central, boxele Bose 151 sunt astfel capabile de performanțe Stereo Everywhere, lăsând libertatea de a asculta din orice poziție sunet de calitate consistentă.

Vremea rea și muzica bună

Timp de peste zece ani, boxele de exterior Bose au făcut față celor mai grele condiții. Au fost testate în zăpadă, ploaie, sare și la temperaturi extreme - între -40 C si 70 grade Celsius. Au fost, de exemplu, testate timp de 1200 ore în mediu umed și sărat (ceața marină), adică dublul cerut de standardele industriale ale marinei americane. Astfel, putem oferi o garanție de cinci ani.

Eleganță înăuntru, eleganță în afară

Și boxele de exterior se bucură de aceeași atenție pentru detalii. Liniile curbe, dimensiunile reduse și posibilitatea de a fi amplasate atât orizontal, cât și vertical, le fac să se potrivească în orice decor. Colierele rezistente la intemperii permit amplasarea ușoară în orice poziție. Eleganța discretă a boxelor Bose 151 scoate în evidență sunetul de calitate și acoperirea uniformă, fără a interfera cu decorul existent.

Lifestyle extins

Bucură-te de audiții ireproșabile în aer liber cu un pachet Bose 151 și amplificatorul Bose SoundTouch SA-5. De asemenea, poți adăuga unui sistem Lifestyle pachetul 151 / amplificator SA-5 și extinde capabilitățile acestuia și în exterior. Poți aduce muzica lângă piscină, în grădină sau oriunde vrei în jurul casei, în timp ce Bose Lifestyle poate fi folosit în interior pentru a asculta altceva sau pentru vizionarea filmelor. Dacă sunt deja instalate un sistem Lifestyle și boxele 151, conectează-le direct printr-un amplificator SA-5.

Streaming de muzică folosind SoundTouch

O altă caracteristică minunată de care vă puteți bucura este streaming-ul de muzică prin rețeaua WiFi a casei. Cu un amplificator opțional SoundTouch SA-5 vă puteți bucura de muzică mai simplu decât oricând. Streaming wireless cu 20000 stații Internet radio din toată lumea, piese și playlist-uri din propria colecție muzicală și servicii muzicale (în România este disponibil Deezer). Toate sunt accesibile prin intermediul rețelei WiFi a casei. Funcționează de asemenea cu alte sisteme SoundTouch pentru a crea o experiență de audiție multi-room. În modul Party, aceste sisteme conlucrează pentru a reda aceeași muzică peste tot. Puteți face streaming cu melodii diferite în încăperi diferite sau să creați zone personalizate.

Specificatii
Carcasa Material compozit cu rezistență mare la impact
Consum de energie 350 W
Dimensiuni 239mm(diametrul flanșei exterioare) / 203mm(diametrul orificiului din plafon) / 176 înălțime
Dispersie 100° orizontal x 40° vertical (poziția C)
Gama de frecvență (-10 dB) 43 Hz - 20 kHz
Gamă dinamică 80 dB
Greutate Produs: 14,4 kg Greutate de transport: 18,1 kg
Greutate 1,9kg
Ieșiri auxiliare 1 ieșire de linie simetrică (fixă) 3-pini Euroblock Nivel maxim 2.2 dBV THD (Distorsiune Armonică Totală): ≤0.5% (la putere maximă nominală)
Ieșiri de amplificare 2x 120 W @ 4 Ω 2x 100 W @ 70/100 V
Impedanța 8Ω / 100V: 2, 4, 6, 8, 16 W / 70V: 1, 2, 4, 8, 16 W
Impedanțe de intrare Microfon 2k Ω Linie (simetrică) 25k Ω Linie (asimetrică) 10k Ω Anunțuri 400 Ω Direct 18k Ω
Intrări anunțuri 3-pin Euroblock balanced
Intrări directe 1 intrare analogică de linie Intrare 3 pini Euroblock simetrică
Nivel de presiune sonora (SPL) 96 db SPL @1m / 102 db-SPL @1m (maxim)
Nivel de presiune sonoră (SPL) maxim @ 1m 132 dB SPL (maxim)
Niveluri maxime de intrare Microfon -20 dBu Linie +10 dBu Anunțuri -30 dBu Direct +8 dBu
Procesor de semnal digital (DSP) integrat Convertori 24 biti A/D și D/A Rata de eșantionare 44,1 kHz
Public Până la 100 persoane
Putere absorbită 16W continuu
Putere sistem 1000 W
Raport semnal zgomot 75 dB (mai jos de puterea nominală, dBA)
Răspuns în frecvență (-3 dB) 52 Hz - 15.5 kHz
Sensibilitate 84 dB SPL @1W, 1m
Separarea canalelor (Crosstalk) ≤60 dBV (mai jos de puterea nominală, 1 kHz)
Tensiuni de alimentare Universal 100-240 V 50/60 Hz +/-20%, 200 W max
Utilizare Voce
Boxa array
Adâncime 37,25 cm
Greutate 20,18 kg
Înălțime 66,46 cm
Lățime 33,43 cm
Culoare Negru
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 BOSE PRO
designed by headstart.ro